Sakal Ekim Fiyatı

Sakal erkeklerin makyajıdır desek sanırız çok da yanılmış olmayız. Sakal konusunda erkeklerin hepsi maalesef aynı şansa sahip olmayabiliyor. Yani dolgun ve gür sakaların daha gösterişli olduğunu söyleyebiliriz. Bunun için de sakalların azlığında şikâyet eden müşterilerimiz için artık 1 ya da 2 saatte bitebilecek ve sakal köklerinizin dolgunlaşmasını sağlayacak sakal ekimi hizmetimizden bahsetmek istiyoruz. Öncelikle sakalınızın zayıflığı veya seyrekliği konusunda gerekli analizler yapılmaktadır. Bu analizlerden sonra da ne kadarlık bir kıl kökünün sizlere yeterli gelip gelmeyeceği belirlenmektedir. Bu işlemlerden sonra da sizlerin onayı alınarak sakal ekimi işlemine başlanılmaktadır.

Hiç sakal çıkmayan bir yüz tipi ile sadece seyrek sakal için ekim yapılması işlemi birbirinden farklı zaman uzunluklularında bitebilecek işlemlerdir. Aynı zamanda fiyat olarak da kıl kökü hesabına göre fiyatlandırma yapıldığı için fiyatları da değişkenlik gösterecektir. Alanya sakal ekimi fiyatı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için bizimle iletişime geçerek ya da bizzat yüz yüze görüşme talebinde bulunarak fiyatlarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. İşlem seans uzunluğu da az önce bahsettiğimiz gibi tamamen ihtiyacınız olan kıl kökü ile yakından ilgilidir. Bunun için de bir ön görüşme yapılması karşılıklı tarafların bilgi alışverişinde bulunabilmesi için daha uygun olmaktadır.

Kıl köklerinin profesyonel olarak alınması ve zaman kaybı olmadan ekim işleminin yapılması gerekmektedir. Sağlıklı sonuçlar elde etmek için kesinlikle uzman kişiler tarafında sakal ekim işlemi yatırmanızı önermekteyiz. Bu konuda referanslarımız kısmını inceleyerek yaptığımız işlemleri imceleyerek bir ön fikir edinebilirsiniz. Herhangi bir hastalık veya kaza sonrasında yüzünüzdeki sakal çıkan bölgelerde bölgesel olarak kıl kökü kaybı yaşayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda sadece kıl kökü kaybı yaşanılan bölgeye sakal ekme işlemi yapılmaktadır.

Yüzünüzde tamamen sakal çıkmıyorsa bunun tedavisi diğer işlemlere oranla daha fazla sürebilmektedir. Köse olarak tabir edilen sakal sorunlarında işlemlerin daha tizi bir çalışma gerektirdiğini söyleyebiliriz. Bunun için de Alanya sakal ekimi firması olarak sakal sorunlarınızın boyutu ne olursa olsun profesyonel hizmet arıyorsanız kesinlikle firmamızı deneyebilirsiniz.

Sakal ekimi işleminden sonra kıl köklerinin yerleştirildiği alanlarda kırmızı veya koyu pembe lekelenmeler görülmektedir. Uzman arkadaşlarımızın ön gördüğü sakal ekimi sonrasındaki gerekli görülen bakım önerilerini dikkatli bir şekilde yapmanız sonucunda bu kızarıkların ve küçük sivilcelerin de birkaç haftaya kaybolduğunu göreceksiniz. Paranızı ve en önemlisi de yüzünüzü amatör ellere emanet etmemeniz gerektiğini tekrar hatırlatmak isteriz.