PRP Tedavisi

PRP, açılım olarak (platelet rich plasma) bilinen adıyla pıhtı hücrelerinden zengin kan elde etmek anlamına gelmektedir 

Estetiksel anlamda birçok klinik ve merkezde yaygın olarak özellikle cilt sarkmalarını önlemek, kırışıklık, leke, akne izleri, yara izi, cilt çatlakları, saç, sakal, bıyık ve kaş dökülmeleri gibi çeşitli konularda PRP Tedavisi  yepyeni bir tıbbi yöntem olarak kullanılmaktadır.

PRP tedavisi ile kalıcı çözümler elde etmek mümkündür. Bu nedenle merkezimizde ekim işlemleri uygulanırken bu özel tıbbi yöntem yoğun bir şekilde tercih edilmektedir.

PRP tedavi yöntemi üzerinde bulunan cilt sorunda azalmalar olur, cilt yenilenir ve duru bir hale gelir. Aynı zamanda tüm Sarkmalar ve kırışıklıklar minimum seviyelere kadar indirilebilir.

Alanya PRP Tedavisi ile cilt üzerinde yaralı doku üzerine pıhtı hücreleri bırakılarak dokunun onarılması sağlanır. Kök hücrelerinin hızlı bir şekilde görev yapmasını sağlayan PRP, dokunun onarılmasında görev yapar.

Peki, PRP kimlere uygulayabilir Kimler Uygulayamaz?

Cilt ile ilgili ciddi sorunlar yasayan kişilerin yanı sıra saç dökülmesi yaşayan kel kalmış kişiler üzerinde rahatlıkla uygulanabilmektedir.

Merkezimiz tarafından PRP uygulaması, tüm müşteriler çeşitli tetkikler sonucu ortaya çıkartılmış Kan sulandırıcı alan, kanser öyküsü bulunan ve kan hastalığı olan, infeksiyon ve iltihap olanların yanı sıra özellikle, hamile ve emzirenler bayanlara uygulanmamaktadır.

Prp, plasmalarda elde edilen tüpün dibindeki kan hücreleri en kaliteli ve büyümüş PRP’lerdir. Bu kısım, tedavi sırasında en uygun bölgeye kullanılarak doku üzerinde çok hızlı onarılma işlemi tetiklenmiş olabilir.

PRP, maddesini çeşitli tıbbi yöntem ve cihazlarca cilde verebilmenin yanı sıra PRP serumların direk cilde sürülmesi ile gözeneklerin emmesi sağlanabilir. Bu sayede de kolayca cildinize gereken bakımı sağlamış olabilirsiniz. 

 PRP tedavisini merkezimize gelerek 2 ila -4 hafta gibi aralıklarla yaptırarak 4 seans gibi kısa bir sürede istenen gür ve sağlıklı saçlara kavuşmak mümkün iken daha genç ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilmek mümkün.

PRP Tedavisi ile kanınız alındıktan hemen sonra 15 dakika içerisinde PRP takviyesi işlemine geçilebilir. İşlem ise sadece 10 ila 20 dakika gibi kıssa bir süreci kapsamaktadır.

En çok merak edilenlerin başında gelen Alanya PRP Tedavisi Fiyatı, sizin de düşündüğünüz gibi oldukça makul fiyatlara sahip. Sizlerde uygun fiyatlarımızdan yararlanarak dökülen saçlarınıza veya 10 yıl daha genç yüzünüze kolayca ulaşabilirsiniz