FUT Yöntemi ile Saç Ekimi

Saç Dökülmesinin Nedenleri Nelerdir?

Saç dökülmesi oranınız normalin üzerinde ise bunun onlarca farklı nedeni olabilir. Saç dökülme nedenlerinin başında gelen etmenler ise; aileden gelen hormonal nedenler, yaşam standart kalitesi, çeşitli hastalıklar, çevresel faktörler, menopoz, gebelik ve zararlı kimyasallar şeklinde sıralanabilmektedir.

Kadınlara göre erkeklerde saç dökülme oranı çok daha yaygındır.

Saç dökülme nedenleri her ne olursa olsun erken dönemde alınan tedbirler her daim önemlidir. Özellikle saç köklerinizi canlılığını yitirmeden merkezimizde yaptığınız başvurular sayesinde PRP (plateletten zengin plazma) yönteminden yararlanarak saç kayıplarınızı durdurabiliriz.

Şayet sizler saçlarınızı kaybettikten sonra bizlere başvurduysanız bu süreçten sonra yapılabilecek tek bir uygulama saç ekim tedavisidir.

Saçlarınız ile hayatınıza devam edemeyeceğinizi sürekli dökülen saçlarınız kulağınıza fısıldıyor olabilir, siz o fısıltılara asla kulak asmayın. Dökülen saçlar, artık sorun olmaktan çıkıyor. Yepyeni tıbbi tedavi teknikleri ile saçlarınız eskisinden çok daha sağlıklı bir şekilde bir daha dökülmemek üzere yerine gelebiliyor.

Saçlarınızı geri getirmenin en etkin yolu ile saç ekim işleminden geçmekledir.

Peki, saç ekimi nedir? Nasıl Yapılır?

Saç ekim işlemi, zamanla büyük oranda dökülmeler sonucu saçların olmadığı ya da seyreldiği bölgelerdeki boşluğu doldurmak ve estetik bir görüntü kazanmak adına ense kökündeki deriden alınan saç köklerinin,  saçsız bölgedeki saç deliklerine ekilmesi ile tamamlanan bir işlemdir.

Saksıya ekmiş olduğunuz bitkiler gibi düşünün. Ekilen saç kökleri belli bir zamandan sonra saç derisinde tutarak yeni saçlar şeklinde uzamaya başlar. Saç ekimi, genellikle enseden alınan saç köklerin ihtiyaç duyulan bölgeye aktarılması işlemidir. Yeni yerlerine ekilen bu saçlar, zamanla üremeye ve uzamaya başlar.

Saç ekim konusunda merkezimiz birbirinden farklı yöntemleri kullanmaktadır. Bunların başında Fue tekniği ile saç ekimi, FUT tekniği ile saç ekimi ve PRP tekniği ile Alanya Saç Dökülmesi engellenebilmektedir.

Saç ekimi konusunda Alanya Saç Ekim Fiyatları ile ilgili detaylı bilgiler aldığınızda uygun fiyatlarımızı gördüğünüzde çok şaşıracaksınız

 

FUT Yöntemi ile Saç Ekimi   Nasıl Yapılır?

FUT Yöntemi ile Saç Ekimi  ile Saçlar, ense köküne keski ile girilerek küçük bir ameliyat sonrası şerit şeklinde alınıp, şerit şeklinde alınan parçadaki tüm kaliteli ve kalitesiz kıllara istenen bölgeye, ( saç, sakal bıyık ve kaş gibi) ekilebilmektedir.


Fut yöntemi ile saç ekiminde kullanılan kılların % 15 kısmında başarısızlık görülebilir. Enseden çıkan kıl kökleri bu yöntem ile yaklaşık 3 saat kadar vücut dışında bekler. Bu özel yöntem ile yaklaşık 2 hafta boyunca iş hayatınıza ara vermeniz gerekmektedir.