Sakal Ekimi

Erkeklerde saç dökülmesinin yanı sıra en fazla görülen sorunların başında sakal dökülmesi gelir. Sakallar dökülen bölgede açık bir alan görüntüsüne neden olarak göze çarpan ve kişileri rahatsız eden bir durum oluşturur.

Merkezimiz tarafından saç ekim uygulamasının yanı sıra uzman ekiplerimizce sakal ekimi işlemleri de yerine getirilmektedir. Olabildiğince hassasiyet gerektiren bu uygulama, tedavi süresince merkezimiz tarafında en hassas ve titiz tedaviler uygulanarak en profesyonel estetik ve cerrahi uzmanlarımız tarafından gerçekleştirilmektedir.

Sakallarınız dökülüyor olabilir kesinlikle bunu sorun halin getirmeyin. Saç dökülmesinde olduğu gibi sakal dökülmesi konusunda da gelişmiş tıbbı uygulamalar son teknoloji cihazları ile en iyi şekilde yerine getirilmektedir.

Saç dökülmesi konusunda uygulanan pek çok yöntem merkezimiz tarafından uygulanarak dökülmüş olan sakallarınızı sizlere geri vermeyi amaçlıyoruz.

Bölgesel olarak farklı yerlerde dökülme gösteren sakalarınızı gün içerisinde titizlikle ekme işlemini gerçekleştiriyoruz. Hiçbir şekilde acı ve ağrı hissettirmeden tüm sakallarınızı gereken deliklerine ekim işlemi yaparak kısa sürede sakallarınızın çıktığına sizlerde şahit olacaksınız.

Merkezimiz sakal ekimi konusunda çeşitli yöntemleri uygulamaktadır. Sizlerle karşılıklı diyaloglar içerisinde en uygun yöntemi belirleyerek ileri teknoloji aletleri ile uygulamayı başlatıyoruz.

Kullanılan sakal ekimi tekniklerinin başında Fut tekniği ve Fue tekniği gelmektedir. Merkezimizin en yoğun kullandığı teknik genellikle Fue tekniği olmaktadır. Çünkü Fue tekniği ile yapılan sakal ekim uygulamasında işlem sonrası iz kalma riski bulunmamaktadır.

Alanya Sakal Ekimi uygulamasında diğer ekim uygulamalarında olduğu gibi ense kökü ve kulak arasındaki saçlı dokudan grefler alarak dökülmüş olan bölgelerdeki sakallarının yeniden  ve daha güçlü sakallar halinde çıkmasını sağlıyoruz.

Hiçbir şekilde işlem sonrası ağrı, acı ve iz olmaksızın yeni sakallarınız ile eski görüntünüzü kolayca kazanabilirsiniz. Bunun için Alanya Sakal Ekimi Fiyatı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Olabildiğince uygun fiyatlarımızın sunulduğu merkezimize sizlerde uğrayarak konuyla ilgili detaylı bilgileri alabilir ödeme avantajlarından yararlanarak dökülen sakallarınıza kısa sürede kavuşabilirsiniz.

Sizler için hijyenik koşullarda çalışmakta olan plastik cerrahlarımız ve özel cilt uzmanlarımız dökülen sakallarınızın daha hızlı çıkması için sürekli araştırma içerisinde bulunuyorlar. Alanya Sakal Dökülmesi konusunda müşteri memnuniyetini üst seviyelere çıkarmayı amaçlayan merkezimiz. Maddiyattan önce merkezden memnun ayrılan müşteriler edinmeyi amaçlıyor. Bu nedenle sakal ekimi konusunda en uygun fiyatları sadece Alanya saç ekim merkezi verebiliyor.

Sakal ekimi konusunda sizlerde kendinizi emin ellere bırakarak kesin sonuçlara ulaşmak isterseniz mutlaka merkezimize ulaşmalısınız.